wishList-icon-blue wishList-icon
Wishlist
Nu ai nici un produs în wishlist
cont-icon-blue contact-icon
Login
Intră în cont
Înregistrare
lock-icon-blue lock-icon
Inregistrare
Home > Blog > 6 Motive Pentru a Alege Mobila la Comandă

6 Motive Pentru a Alege Mobila la Comandă

6 Motive Pentru a Alege Mobila la Comandă
adaugat 30 Jan 2020
6 Motive Pentru a Alege Mobila la Comandă-shareIcon
Distribuie
Se spune că frumusețea este în ochiul privitorului. Fie că ne referim la obiecte de artă precum tablouri sau obiectele de mobilier pe care le cumpărăm pentru căminul nostru, alegerea face parte din viața noastră de zi cu zi și este o decizie foarte personală. 
Există situații în care știi exact ce mobilă vrei să alegi, dar nu o găsești pe piață. Atunci este momentul să te gândești să faci mobilierul la comandă. 
Iată câteva motive pentru care merită să alegi mobila la comandă în detrimentul celei din magazine: 

Adaptabilitatea

Mobila făcută la comandă are marele avantaj de a se adapta nevoilor specifice în materie de design, dimensiuni și material. Ai puterea de decizie în alegerea fiecărui element: ce tip de lemn, de fibră, de cusătură vrei, etc. Poți chiar determina ce aspecte funcționale să aibă piesa de mobilier pentru a fi perfect adaptată nevoilor tale. 

Unicitatea

Poate cel mai important avantaj al alegerii unei piese de mobilier la comandă este unicitatea. Ai opțiunea de a creea propia versiune de mobilă, ceea ce înseamnă că nimeni nu va mai avea o mobilă la fel ca a ta. Piesa de mobilier făcută la comandă nu se va regăsi în magazinele de profil, doar în casa ta. Mai mult, mobila făcută la comandă îți permite să alegi exact dimensiunile, culorile și materialele de care ai nevoie pentru camera ta. Astfel îți exprimi stilul și personalitatea. 

Calitatea

Când investești în mobilă la comandă, știi că vei primi valoarea corectă pentru banii tăi. Producătorul se va concentra să-ți ofere calitate și va depune toate eforturile pentru ca tu să fii mulțumit. Având în vedere că ai posibilitatea de a alege materialele, ești sigur de calitatea mobiliei tale care va trece cu certitudine proba timpului. 

Personalizarea

Dacă ai o cameră mică în care nu încape un pat cu dimensiuni exacte așa cum găsești în magazine, sau o sufragerie de dimensiuni mari în care ai nevoie de o masa de dimensiuni atipice, mobilierul la comandă este singura și cea mai potrivită alegere. Doar cu piesele de mobilier în dimensiunile potrivite poți scoate în evidență atuurile casei tale. În afară de aspectul estetic, acest tip de mobilier reprezintă un mare avantaj ca și funcționalitate. 

Design

Alegerea unui mobilier la comandă te va ajuta să creezi un design chic, chiar luxos dacă îți dorești, la un preț moderat. De ce să investești într-un birou costisitor creat de un designer, de exemplu, când poți comanda acel model, personalizându-l cu ideile tale, la un preț mult mai bun? 

Prețul

Multă lume presupune că mobilierul realizat la comandă este costisitor. Contrar opiniei generale, ai flexibilitate în ceea ce privește prețul. Poți obține piesa de mobilier dorită, într-o limită de preț stabilită de tine. Nu numai că vei obține piesa de mobilier personalizată conform nevoilor tale și particularităților camerei, dar ai această libertate de a decide cât vrei să cheltuiești. 

Majoritatea firmelor de pe Moboo.ro creează mobilă la comandă datorită avantajelor menționate mai sus, de care își doresc să se bucure toți clienții noștri. 
Tu ce piesă de mobilier personalizată vrei să achiziționezi?
 
Contact
+40 701 223 378
office@moboo.ro
Str. 8 Martie, Nr. 49
Targu Mures, Judetul Mures
SOL SAL