wishList-icon-blue wishList-icon
Wishlist
Nu ai nici un produs în wishlist
cont-icon-blue contact-icon
Login
Intră în cont
Înregistrare
lock-icon-blue lock-icon
Inregistrare
Home > Blog > Ce modele de tapet se poartă în 2020?

Ce modele de tapet se poartă în 2020?

Ce modele de tapet se poartă în 2020?
adaugat 19 Feb 2020
Ce modele de tapet se poartă în 2020?-shareIcon
Distribuie
Tapetul modern poate suna a oximoron dacă asociezi tapetarea cu pânza aceea de bumbac cerată, greu de înlocuit care se regăsea în casa bunicii. Dar tapetele și poate întreaga industrie a design-ului în general, revin la nostalgie. În alte cuvinte, tapetul modern este în tendințe (poate nu a fost niciodată demodat), iar clienții sunt mai pregătiți ca oricând să-l folosească în casele lor. 
Tendințele pentru tapet în anul 2020 se concentrează pe culori calde și îmbietoare. Nuanțele de gri vor fi înlocuite cu nuanțe de verde-gri, corai și cărămiziu. Culoarea anului 2020, albastrul clasic, va fi și ea nelipsită din inspirația tapetelor. 

Danielle Colding, designer de interior din Manhattan afirmă: ”tot ce era vechi revine și nu mai există reguli”.  Pentru că suntem mereu interesați de ceea ce este la modă și vă poate transforma casa într-una de vis, vă propunem câteva modele de tapet în tendințe:

Alege un model repetitiv

Poți merge pe varianta unui tapet caleidoscop care se potrivește foarte bine alături de un pat tradițional cu așternuturi de bumbac și o lampă modernă, argintie, sub formă de ciupercă. Un tapet cu motiv nocturn, precum cerul și norii care se mișcă pe cer dă o notă modernă dormitorului tău.

Alege un print grafic și îndrăzneț

Dacă vrei un tapet 100% modern, cea mai inspirată alegere este un print grafic. Liniile și efectul tri-dimensional al unui tapet cu model cubic ar merge foarte bine cu o podea sub formă de mozaic. 

Tapet ombré pentru stări nostalgice

Un tapet în nuanțe ombré, inspirat de romantismul amurgului este alegerea perfectă pentru o baie modernă. Îl poți folosi în combinație cu un dulap de baie din marmură și o oglindă fără rame. 

Tapet tropical și inspirat din natură

Într-un efort de a face parte dintr-o lume sustenabilă, se încearcă o conviețuire cât mai armonioasă între om și natură. De aceea, tapetele anului 2020 sunt de inspirație tropicală și botanică. Aducând o mică parte din natură în casa ta, te vei simți mai conectat cu mediul. 

Tapetul cu aspect industrial

Design-urile cu aspect metalic duc tapetul industrial la un alt nivel. Este contemporan, îndrăzneț și deloc pretențios. Tapetul industrial este perfect pentru cei care iubesc creativitatea și adoră să-și asume riscuri. Tapetul în nuanțe de bronz și cupru se potrivește într-o casă modernă, alături de mobilă în nuanțe de verde și de obiecte de iluminat în nuanțe de cupru. 

Tapetul retro

Tapetul retro nu și-a pierdut niciodată locul în tendințele de design interior, având puterea să se reinterpreteze. În anul 2020 se poartă tapetul art-deco, un tapet luxuriant și distractiv, având ca inspirație anii 1920. Nuanța verde mentă continuă să fie preferată pentru asocierile romantice, shabby-chic.                             
 
După cum ai putut remarca, tendințele anului 2020 pentru tapet se concentrează pe maximalism în design și nuanțe calde în cromatică.  Modelele geometrice își vor găsi mereu locul în alegerea designerilor de interior, indiferent de an.  

Tu ce model de tapet ai alege pentru casa ta? Ai îndrăzni să alegi un tapet cu aspect industrial sau ești mai degrabă adeptul unui tapet clasic, retro?
Indiferent de gusturile tale, îți poți găsi inspirația la partenerii noștri, Bart Impex. Click aici pentru a vedea produsele lor.  
                                                                                                                                                                                                                                                                                  
 
Contact
+40 701 223 378
office@moboo.ro
Str. 8 Martie, Nr. 49
Targu Mures, Judetul Mures
SOL SAL