wishList-icon-blue wishList-icon
Wishlist
Nu ai nici un produs în wishlist
cont-icon-blue contact-icon
Login
Intră în cont
Înregistrare
lock-icon-blue lock-icon
Inregistrare
Home > Blog > Culoarea anului 2020 – Albastrul Clasic

Culoarea anului 2020 – Albastrul Clasic

Culoarea anului 2020 – Albastrul Clasic
adaugat 13 Dec 2019
Culoarea anului 2020 – Albastrul Clasic-shareIcon
Distribuie
Inspirație pentru design-ul casei tale

Trăim într-o perioadă în care avem nevoie de încredere și speranță. Tocmai acest gen de constanță și încredere exprimă albastrul clasic, o culoare solidă și de încredere. Având o rezonanță profundă, albastrul clasic oferă o fundație solidă. Albastrul clasic ne încurajează să căutăm dincolo de lucrurile evidente și să gândim liber, mai profund, să avem o perspectivă mai largă și să fim mai deschiși în a comunica. ” declară Leatrice Eiseman, Director Executiv al Institutului Pantone.
Culoarea anului 2020 – Albastrul Clasic

Despre Institutul Pantone, autoritatea internaţională în domeniul culorilor şi a sistemelor de culori

Autoritatea internațională în domeniul culorilor, Institutul Pantone alege culoarea anului de peste 20 de ani și sfătuiește companiile în alegerea culorilor și identităților vizuale. Prin previziunile tendințelor, a psihologiei culorilor și consultanță în domeniul culorilor, Institutul Pantone încheie parteneriate cu branduri internaționale pentru  folosi în mod pozitiv psihologia și emoția culorii în strategia lor de design. 
 

Unde poți folosi albastrul clasic în design-ul casei tale?

Albastrul este mai des folosit în design-ul băilor și a dormitoarelor, dar îl poți folosi în orice încăpere din casa ta. Inspiră-te din ideile noastre pentru a aduce o schimbare în tendințe în căminul tău. 
 

Pereți în culoarea albastru clasic 

Pentru a estompa puterea albastrului, puteți alege culoarea tavanului albă, o canapea de culori deschise și un covor în nuanțe neutre. De asemenea, albastrul clasic se completează foarte bine cu portocaliul, pe care îl puteți integra prin perdele sau perne. 
 

Design curat și contemporan

Alegerea unei canapele în albastru clasic este mai mult decât o alegere în tendințe, este și una practică: este ușor de întreținut, calitate apreciată de familiile cu unul sau mai mulți copii. Plasată între două fotolii albe canapeaua albastră va ieși cu siguranță în evidență. Un covor de culoare neutră va păstra focusul pe elementul central. 
 

Boem și albastru

Dacă preferi un spațiu luminos și ești fan al culorii albastre, poți încerca design-ul din poza propusă mai jos. Elementele se completează foarte bine, fiind tonuri deschise care scot în evidență această culoare solidă: albastrul clasic. 
 

Schimbare subtilă

Dacă nu dorești să faci o schimbare radicală, poți alege o canapea în culori pale pe care să o accesorizezi cu perne de culoare albastru clasic. Încearcă și lămpile aqua, iar casa ta va fi pregătită pentru stilul anului 2020. 

Tu ce idee ai alege pentru a împrospăta design-ul casei tale?

 
Contact
+40 701 223 378
office@moboo.ro
Str. 8 Martie, Nr. 49
Targu Mures, Judetul Mures
SOL SAL