wishList-icon-blue wishList-icon
Wishlist
Nu ai nici un produs în wishlist
cont-icon-blue contact-icon
Login
Intră în cont
Înregistrare
lock-icon-blue lock-icon
Inregistrare
Home > Blog > Elemente de decor care pot schimba design-ul casei tale

Elemente de decor care pot schimba design-ul casei tale

Elemente de decor care pot schimba design-ul casei tale
adaugat 16 Apr 2020
Elemente de decor care pot schimba design-ul casei tale-shareIcon
Distribuie
Schimbările sunt mereu bine venite și mai mult decât atât, sunt necesare. De-a lungul vieții trecem prin multe momente în care ne dorim să schimbăm ceva în noi și în jurul nostru. Toate aceste schimbări, deși par minore la început, ne permit să intrăm într-o nouă etapă de dezvoltare, să explorăm noi posibilități, să dezvoltăm obiceiuri noi. 
Vrei să dai casei tale un aspect fresh, dar nu ești încă pregătit să învestești în mobilă nouă sau o renovare generală? Poți face un impact decorativ fără a fi nevoie să faci o investiție mare. 
În acest articol îți vom propune câteva idei de redecorare a casei care te vor ajuta să dai o notă elegantă căminului tău fără a implica schimbări majore. 

1. Schimbă draperiile

Schimbarea draperiile și perdelelor poate schimba aspectul casei la 180 grade. Nu este nevoie să ai cunoștințe despre modul în care se combină culorile perdelelor cu alte elemente din cameră. Pentru a face alegerea mai ușoară, poți alege tonuri neutre de bej, alb sau gri.  

2. Schimbă becurile vechi

Avantajul becurilor sau lămpilor LED care consumă puțină energie sunt numeroase și pe termen lung te ajută să economisești bani. De asemenea, luminozitatea va fi mai intensă și va scoate mai bine în evidență decorațiunile din casa ta. Poți alege becuri de diferite culori pentru a crea diferite stări, în funcție de încăpere.

3. Tapetul, o alegere sigură

Tapetul a ajuns un element cheie în lumea decorațiunilor. Este o soluție decorativă economică și eficientă. Poți alege să pui tapet doar pe un perete din sufragerie, de exemplu. Dacă vrei să tapetezi o întreagă încăpere și crezi că ai nevoie de ajutorul unui profesionist, nu ezita să apelezi la unul pentru un efect wow și de durată. 

4. Mici detalii în bucătărie

Dacă apelezi la câteva trucuri mici, bucătăria ta poate arăta ca nouă. De exemplu, poți schimba mânerele ușilor, să schimbi scaunele, lămpile sau să alegi noi covoare. Poți alege un perete principal pe care să-l revopsești, redecorezi. Nu este nevoie să recurgi la aceste schimbări deodată. Le poți face pe rând, păstrând limita bugetului lunar, iar rezultatul final va fi cu siguranță spectaculos. 

5. Alege un mini-raft bibliotecă pentru sufragerie

Te-ai săturat de cărțile împrăștiate în toată sufrageria? Există o soluție simplă: alege un mini-raft bibliotecă pentru a face ordine în cărțile tale. Această soluție este perfectă și pentru cărțile copiilor. Dacă montezi raftul la nivelul lor, vor putea să își aleagă cărțile preferate și când au terminat de citit, le vor putea pune singuri la loc.  

6. Apropie-te de natură

Plantele ne fac pe toți mai fericiți. Miros frumos, sunt frumoase și aduc culoare în încăperile din casele noastre. De aceea ar trebui să integrezi plantele decorative în decorul casei tale. Dacă grădinăritul nu este tocmai pasiunea ta, nu te îngrijora, poți opta și pentru plante artificiale care imită foarte bine naturalul. Poate nu vor avea același impact asupra stării tale de bine, dar ca impact estetic, efectul este cam același. 

Pentru a pune aceste idei în aplicare, consultă motorul nostru de căutare Moboo.ro, partenerul tău în mobilarea și înfrumusețarea casei tale de vis.  
 
Contact
+40 701 223 378
office@moboo.ro
Str. Belsugului, Nr. 6
Targu Mures, Judetul Mures
"Proiect cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"