wishList-icon-blue wishList-icon
Wishlist
Nu ai nici un produs în wishlist
cont-icon-blue contact-icon
Login
Intră în cont
Înregistrare
lock-icon-blue lock-icon
Inregistrare
Home > Blog > Living Coral- Culoarea anului 2019

Living Coral- Culoarea anului 2019

Living Coral- Culoarea anului 2019
adaugat 11 Oct 2019
Living Coral- Culoarea anului 2019-shareIcon
Distribuie
Culori în tendințe 2020

Culorile ne influențează atât starea de spirit, cât și decizia de a cumpăra. În fiecare an, Pantone, companie specializată în design, anunță culoarea anului în curs. Timp de 20 de ani Pantone a influențat deciziile de cumpărare din multe industrii, inclusiv din industria modei, a mobilei sau design industrial, dar în special în industria design-ului grafic.
Living Coral- Culoarea anului 2019

Culori în tendințe 2020

 

Culorile ne influențează atât starea de spirit, cât și decizia de a cumpăra. În fiecare an, Pantone, companie specializată în design, anunță culoarea anului în curs. Timp de 20 de ani Pantone a influențat deciziile de cumpărare din multe industrii, inclusiv din industria modei, a mobilei sau design industrial, dar în special în industria design-ului grafic.

Culoarea anului 2019 este „Living Coral”, o nuanță de portocaliu-piersică, ușor aurie, care denotă optimism. Nuanța a fost inclusă în prezentările de modă, expozițiile de mobilă și branding corporatist și la nivel online încă din 2018. “Vibrantă, dar totuși delicată, culoarea anului ne înconjoară cu căldură, comfort și bună dispoziție, având un efect pozitiv asupra stării noastre de spirit”, declară Pantone.

După frumoasele, dar ștersele culori ale anului 2018: albastru și mov, living coral trezește industria modei și a design-ului interior la viață. Living Coral se potrivește foarte bine cu albastru sau gri, prin urmare va fi foarte ușor de integrat în paleta culorilor existente.

Cum poți integra cu gust culoarea Living Coral în casa ta?

-          Fiind o culoarea vibrantă, se completează foarte bine cu schema de culori neutre

-          Dacă ai optat pentru o bucătărie în nuanțe de bej, poți da culoare încăperii alegând uși de culoare living coral

-          Poți înviora baia cu accesorii în culoarea anului 2019.

-          Dacă ți se pare o culoare prea îndrăzneață pentru sufragerie, poți încerca să alegi câteva perne de culoare portocaliu-piersică și astfel vei vedea cum se schimbă decorul la o scară mai mică.

Dulapuri de bucătărie în nuanțe Living Color

Dacă ești în căutarea unui design mai îndrăzneț, poți alege culoarea anului pentru dulapuri. Această nuanță se potrivește foarte bine când pereții sunt albi sau crem. Adaugă și accente aurii sau galbene și vei obține un design care-ți va aduce zâmbetul pe buze de cum pășești în bucătărie.

 

Baia cu accente Living Coral

Această nuanță ne amintește de apusurile de soare romantice și de natura paradisiacă, ducându-ne cu gândul la o vacanță pe o plajă însorită. În zilele noastre aglomerate avem nevoie de acea oază de liniște care să ne ajute să ne calmăm după o zi obositoare de muncă. Poți folosi accesorii Living Coral: prosoape, suporturi, mobilier de baie, etc, pentru a transforma această încăpere într-una luminoasă și primitoare. Pentru un look modern și îndrăzneț, poți alege chiar dulapurile din baie în nuanțe Living Coral.

 

Sufrageria în nuanțe Living Coral

Dacă ești pasionat/ă de design interior, știi deja că cea mai ușoară modalitate de a schimba înfățișarea unei camera este să cumperi perne colorate. Poate alegerea unor piese de mobilier în culoarea anului nu te reprezintă, de aceea îți sugerăm să adaugi culoare sufrageriei tale cu un nou covor, noi lămpi de iluminat sau accesorii în nuanțe coral.

 

Dormitor luminos și călduros în nuanțe Living Coral

Dacă îți dorești un dormitor luminos și vibrant, Living Color este alegerea perfectă. Se potrivește foarte bine cu nuanțe de albastru marin sau gri și dă spațiului o notă de calm și relaxare. În combinațiile potrivite poți opține un stil boho-chic modern. Alegerea unor materiale textile în această nuanță sunt cel mai simplu mod de a schimba decorul casei. Husele de pernă, lenjeria de dap, perdelele, covoarele, toate vor împrospăta stilul dormitorului, fără a face investiții financiare foarte mari.

 

Tendințe culori pentru anul 2020

Laurie Pressman, vicepreședinte al Institutului Pantone a mărturisit că în anul 2020, culorile vor avea ca inspirație marea. Asadar, albastrul va fi în centrul atentiei, dar si nuantele de verde. În Ocean se regăsesc o multitudine de colori și nuanțe de albastru și verde.. Această paletă de culori liniștitoare simbolizează regăsirea calmului în vremurile moderne în continuă schimbare.

Urmărește articolele noastre pentru a afla ce combinații de culori poți face în nuanțe de albastru și verde pentru a împrospăta design-ul casei tale în anul 2020.

Contact
+40 701 223 378
office@moboo.ro
Str. 8 Martie, Nr. 49
Targu Mures, Judetul Mures
SOL SAL