wishList-icon-blue wishList-icon
Wishlist
Nu ai nici un produs în wishlist
cont-icon-blue contact-icon
Login
Intră în cont
Înregistrare
lock-icon-blue lock-icon
Inregistrare
Servicii-IMG
Servicii

MOBOO.RO - MOBILĂ ȘI STIL LA UN CLICK DISTANȚĂ


Cu toții visăm să ne decorăm casa fără a depune mari eforturi, iar acum visul de a cumpăra masa de cafea sau canapeaua preferată cu un singur click a devenit realitate. Moboo.ro este alegerea perfectă pentru cei care încearcă cu orice preț să evite statul la coadă, explicațiile în amănunt despre ceea ce caută și alegerea unor articole de mobilier de care nu sunt pe deplin mulțumiți.

Moboo.ro, motorul nostru de căutare pentru mobilă și decorațiuni își propune să vină în ajutorul vizitatorilor printr-un site cu un design plăcut, interesant, user friendly, unde informatiile utile si de calitate au fost adunate doar pentru tine.


DE CE SĂ CONSULT MOBOO.RO ȘI NU UN SITE DE MOBILĂ• Vei economisi TIMP. Consultând moboo.ro, vei afla toate promoțiile și reducerile și vei descoperi cea mai mare varietate de articole de mobilier și de decorațiuni fără a mai fi nevoit să vizitezi și alte site-uri de profil.


 
• Vei putea vedea mobilierul care îți place în format 3D mulțumită dedicării proiectantului nostru. Îți va fi mult mai ușor să-ți imaginezi comoda televizorului în sufrageria ta.


• La noi vei găsi inspirație pentru a trăi mai bine, mai frumos, în noua ta casă cu un mobilier elegant și durabil. • Vei avea legătura directă cu furnizorul, astfel economisind timp și efort.• Pe moboo.ro vei găsi mereu produse noi, de calitate, care să-ți mențină inspirația și pasiunea pentru design-ului casei tale.CĂUTAREA VOCALĂ INTEGRATĂ ÎN PORTALUL NOSTRU 


Suntem foarte atenți la detalii în toate etapele muncii noastre, de aceea am integrat și componenta de căutare vocală în portalul nostru, iar astfel Moboo.ro devine singurul motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni care are această caracteristică integrată. În vremurile moderne în care totul se întâmplă cu repeziciune și cumpărătorii sunt din ce în ce mai atrași de tehnologie, căutarea vocală ne permite să fim mai aproape de clienții noștri și să le facilităm mai mult procesul de căutare și de cumpărare.

CUM FUNCȚIONEAZĂ


Procesul de căutare este foarte intuitiv – la simpla apăsare a pictogramei microfon, utilizatorul introduce vocal termenii vizați, ce pot fi cuvinte sau fraze, iar rezultatele apar într-un interval de câteva milisecunde. Căutarea permite, de asemenea, criterii complexe de filtrare, pentru a acoperi cât mai multe criterii ale clientului.


CE ÎȚI OFERĂ MOBOO.RO


Indiferent dacă esti un utilizator interesat de domeniu sau doar un vizitator pasionat de design-ul casei tale, echipa din spatele Moboo.ro dorește să îți ofere mobilier și/sau decorațiuni moderne și chic pentru a completa perfect locuința ta.

Vei primi și informatii corecte și complete despre producătorii și comerciantii de mobilier, dar si de accesorii de mobilier si decoratiuni. Astfel nu va mai trebui să cauti pe mai multe site-uri informațiile de care ai nevoie pentru că îți vom facilita accesul la site-urile de prezentare ale fiecăreia dintre categoriile menționate mai sus.


Ca producator sau comerciant de mobilier te poți înregistra la una sau mai multe categorii de mobilier, accesorii de mobilier și/sau decorațiuni pentru a-ți prezenta produsele proprii în una dintre secțiunile categoriilor din moboo.ro.Scopul nostru este să devenim cel mai complex motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni din România și vom depune eforturi constante pentru a găsi produsele chic și de calitate care să dea casei tale căldură și stil.

  Moboo.ro – economisim timp împreună!

Contact
+40 701 223 378
office@moboo.ro
Str. Belsugului, Nr. 6
Targu Mures, Judetul Mures
"Proiect cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României"